Kahve falında sel suyunda kaybolmak

Kahve falında sel suyunda kaybolmak iş hayatında çok büyük kazançlar elde edileceğine, aile hayatında büyük mutluluklar yaşanacağına, sorunların, sıkıntıların ve dertlerin başgöstereceğine, daha rahat bir hayatı olacağına, maddi ve manevi olarak elinden gelen herşeyi yerine getireceğine ve akrabasının sırtından çok büyük bir yük alacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine, yüksek moral sahibi olunacağına, kazancın arttırılması konusunda büyük adımlar atılacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, yetenekleri ile ön plana çıkacağına, fal sahibinin değişik iş kollarına yöneleceğine inanılır.

Kahve falında sel suyunda kaybolmak gördüyseniz:

  • Beklemediğiniz bir engel sizi umutsuzluğa düşürebilir.

Kahve falında sel suyunda kaybolmak yeni projelerin ve planların tutacağına, çevresinde yaşanan ve kendisinin o ana kadar farkında olmadığı bir takım şeylerin ayyuka çıkacağına rivayet eder.

Kahve falında selde kaybolmak çalıştığı yerde amir olacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına delalettir.

Kahve falında bulanık su sel görmek oturup evliliği devamı için bazı kararlar alınacağına, aile bireyleri ile güzel günler geçirileceğine, maddi olarak çok iyi kazanç sağlayacağı bir işe gireceğine inanılır.

Kahve falında sel suyunda boğulmak onlara galip geleceğine, ele geçen kazancın daha iyi bir işe girme konusunda bazı kapılar açacağına ve maddi zorlukların biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sel suyuna kapılmak dedikoducu ve kötü kalpli bir kişinin yardıma engel olmaya çalışacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında sel suyunda yüzmek ana baba dualarının alınacağına, başarıları ile tanınacağına delalettir.

Kahve falında sel su baskını görmek çalışma hayatında çok hayırlı imkânlar ile karşılaşacağına, ün sahibi birisi olunacağına delalet eder.

Kahve falında sel suyundan kurtulmak rahat bir hayata sahip olmaya, çevrenizde her zaman iyi ve güzel ahlaklı kimselerin bulunacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top