Kahve falında selde yüzdüğünü görmek

Kahve falında selde yüzdüğünü görmek çok zor zamanlar geçirileceğine ve atılan her adımda daha kötü bir durum doğacağına, Allah’ın lütufları ile karşılaşacağına, dünyanın tüm güzelliklerini tatma, görme ve alma şansına sahip olacağına, maddi imkânlarının çokluğu sayesinde dilediği gibi yaşayacağına ve bu sayede gözü açık gitmeyeceğine, işlerinin açılması sayesinde yeni ve daha büyük bir haneye geçeceğine, gerçek mutluluğu tadacağına, kısa bir zaman içinde çok farklı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakın bir zaman içinde çok başarılı olunacağına, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, çok yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, gelecekle ilgili hayırlı planlar yaptığına ve çok yakın bir zaman kazancının artacağına, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına tabir olunur.

Kahve falında selde yüzdüğünü gördüyseniz:

  • Arka planda çalışmalar yürüten hayran kitleniz size çok olumlu tekliflerle gelebilirler.

Kahve falında selde yüzdüğünü görmek yakınlarıyla anlaşmazlıkların biteceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına işarettir.

Kahve falında sel suyunda yüzmek çocuklarından yana istediği saygıyı, sevgiyi ve hürmeti göreceğine, heveslendiği işlerde muvaffak olacağına, değer göreceğine yorulmaktadır.

Kahve falında selde yüzmek kimseden destek almadan başarı elde edeceğine, uzun zamandan beri büyük bir istekle istediği herşeye kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında selin içinde yüzmek yapmak isteyip de çeşitli nedenlerden dolayı bir türlü yapamadığı şeyleri yapması için kendisine yardımcı olacağına ve rahat edip hayatın tadını çıkarması için gereken ne varsa yerine getireceğine, canının derdine düşeceğine, eski günlerine geri dönmek için çabalayacağına işaret eder.

Kahve falında sel ve toprak kayması görmek yaşadığı sıkıntıların çözümü için büyük yardımlar göreceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına delalet eder.

Kahve falında çamurdan sel görmek aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, alnına sürülen lekeden Allah’ın izni ve yardımı ile kurtulacağına yorulur.

Kahve falında selde kalmak eşlerin muhabbetinin artacağına, doğruyu ve doğru olan insanları terk edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sel ve fırtına görmek orada yeni kişilerle tanışıp dost olacağına, hayattan hiç zevk alamaz olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top