Kahve falında sel suyundan kurtulmak

Kahve falında sel suyundan kurtulmak çok huzurlu ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine, sıkıntıların sona ereceğine, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına, alınmış olan ve uzun zamandan beri ödenmeyen borçların kısa sürede ödeneceğine, hanesine bir güneş gibi doğacak bir müjde alacağına ve sürprizlerin arka arkaya geleceğine, sorunsuz geçeceğine, rahat nefes aldıracak bir işe girileceğine, yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, her zaman merhametli biri olarak davranılacağına ve sevap işleneceğine, sevdiği bazı kişiler ile çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine işarettir.

Kahve falında sel suyundan kurtulmak gördüyseniz:

  • Farklı fırsatlarla karşılaşabileceğiniz, yeni işlere başlayabileceğiniz veya yeni bir pozisyona getirilebileceğiniz bir yıllık süreç başlıyor.

Kahve falında sel suyundan kurtulmak çıkacağı bir yolculuktan büyük bir sorunla döneceğine, kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, canını ve malını hiçe sayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında sel sularından kurtulmak hikmetli ve asil insanlardan olacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, uzak bir yerden kötü haberler geleceğine, bu yüzden aile hayatında çok büyük bir üzüntü yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında selden kurtulmak daha önce denemediği ve bilmediği tatları tadacağına, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına delalet eder.

Kahve falında sel felaketinden kurtulmak eğitim konusunda aileden büyük destek alınacağına, birçok dedikoduya maruz kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında sel baskınından kurtulmak kötü duygu ve düşüncelere kapılmayacağına, çok dikkat çekeceğine işaret eder.

Kahve falında selden kurtulduğunu görmek sürekli dua alarak yaşayacağına, korkulan bir durumla karşılaşılacağına inanılır.

Kahve falında sel suyunda boğulmak hastalanacağına, üzüleceğine, dikkatsiz davranışlar yüzünden sevilen bir kimseyi incitecek olan fal sahibinin sonradan pişman olacağı bir duruma kendisini sürükleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında berrak sel suyu görmek kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, diğer taraftan bu kişiler ile farklı mecralarda büyük bir tartışmanın yaşanacağına ve gereken kişilere gereken cezaların verileceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top