Kahve falında bit olmak

Kahve falında bit olmak sevgiliye karşı olan hislerinin azalacağına, iş ile ilgili yapılan bir hata nedeni ile yaşanacak sıkıntıların fal sahibinin üzerine kalacağına, rahat bir hayat süreceğine, insanlarla iç içe olacağına, sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, işinin ehli olacağına, rakiplerini yeneceğine, rahata ereceğine, kurtuluş yollarına ulaşacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bit olmak gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin neler yaptığına göz attığınızda, kendi yerinizi daha iyi görebilirsiniz.

Kahve falında saçtan bit alıp öldürmek çare aramasına rağmen bir türlü çare bulamayacağına ve üzüntüden ötürü daha da kötü duruma düşeceğine, sevdiklerinin hayatlarındaki olumlu gelişmelere tanıklık edileceğine delalettir.

Kahve falında saç ve bit görmek yeni ve söz sahibi olunan bir mevkiye sahip olunacağına, bekarlar için hayalini kurdukları gibi bir kısmetle evlilik gerçekleştireceklerine, tersliklerin yoluna gireceğine inanılır.

Kahve falında başkasının üzerinde bit görmek işten eve bir hayat yaşayacağına, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasını bitlenmiş görmek sorunları ortadan kaldıracağına, sağlıkla ilgili önemli bir adım atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçta siyah bit görmek kişisel gelişimi için çok yönlü araştırmalar yapıp, kendini çok daha işe yarar hissetmek için uğraşacağına, bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine tabir olunur.

Kahve falında okulu bitirmek iş ile ilgili tecrübeli kişi ya da kişiler ile oturup fikir alışverişinde bulunacağına, çok detaylı bir şekilde kazanacağı ve kaybedebileceği şeyleri ortaya koyacağına ve bu şekilde işe girip girmeme kararı vereceğine, kardeşlere yapmak istedikleri iş konusunda maddi açıdan destek verileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bit ve sirke görmek büyük bir çalışmanın başına geçileceğine, güvenlikli bir siteye taşınılacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başından bit ayıklamak ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, rakiplerin geride bırakılacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top