Kahve falında buğday biti görmek

Kahve falında buğday biti görmek kişinin anne ve babasının henüz hayattalarken çocukları arasında mal paylaşımı yapacaklarına ve fal sahibinin bir anda elinin bollaşıp borçlarından kurtulacağına, iyi şartlarda yaşayacağına, şansının, bahtının ve kısmetinin açık olacağına ve kaderinin de yüzüne güleceğine, insanların takdirini kazanacağına, daha sonra iş hayatı içinde çok zor işler ile karşılaşıldığında aranan kişi olacağına ve bu sorunları da çözerek saygın bir mertebeye yükseleceğine, maddi ve manevi olarak çok sıkıntı çekeceğine, üzüntülerin sona ereceğine, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine, karşısına kendisi için en ideal kısmetin çıkacağına, tartışmalar yaşanıp aile huzurunun tamamen bozulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında buğday biti gördüyseniz:

  • Yeteneklerinizin farkında olan bir kişi size bir şans tanıyabilir.

Kahve falında buğday biti görmek güzel bir geleceğin yaklaşmasına, iş yerinde çok zarar edileceğine inanılır.

Kahve falında buğday değirmeni görmek ancak önce kısa bir süre de olsa sıkıntı çekeceğine, daha sonra hayırlı işlere gireceğine, işlerinin çok iyi bir hal alacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine işaret eder.

Kahve falında buğday sermek atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine, her anlamda güçleneceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başaklı buğday tarlası görmek iş hayatında kendi işini kuracağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında buğdayı çuvala doldurmak ticaretinin açılacağına ve böylece hayatının düzene gireceğine, uzun zamandan sonra daha büyük sıkıntılar yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kaynatılmış buğday yemek kısa bir flört döneminden sonra hazırlıklara başlanacağına, arzu ve isteklerinin de gerçekleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasına girmek hayırlı bir olayla kendisini zengin edecek bir dönemin başlayacağına, çok büyük mutluluklar duyacağı ve epey kazanç sağlayacağı bir proje gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında çuval buğday görmek çok umut bağladığı bir işten yaşayacağı hayal kırıklığı neticesinde hala dik durmaya çalışacağına, bir sebeple dönünce hepsiyle ayrı ayrı hasret giderileceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top