Kahve falında şeftali çalmak

Kahve falında şeftali çalmak bazı şeyleri sonlandırırken bazı şeylere de başlama kararı alacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına, alınan bir iş teklifinden ötürü gurbete çıkılacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda son bulacağına ve hayırlı kişiler ile hayırlı işlere gireceğine, yolunda gideceğine, anlaşmazlıkların, dertlerin ve sıkıntıların geride kalacağına ve yüzün güleceğine, saadete ereceğine, tüm dertlerinden kurtulup etrafındaki insanların da kurtulmasına yardım edeceğine delalettir.

Kahve falında şeftali çalmak gördüyseniz:

  • Gözünüzü kulağınızı açmalısınız.

Kahve falında şeftali çalmak büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine rivayet eder.

Kahve falında iri şeftali görmek eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına, zararlarını telafi edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeftali ağacında şeftali görmek gerçek olmayan ithamlarla başkalarına saldırıda bulunacağına, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında siyah şeftali görmek yaşanan güzel günlerin istenmeyen olayların yaşanması ile birlikte sona ereceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar yaşanacağına, kendisine çok büyük bir zenginlik bahşedecek bir aileye mensup birisiyle hayatını birleştireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında şeftali yediğini görmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, hayatı içinde sürekli bir eşitlik ve denge olacağına delalettir.

Kahve falında sulu şeftali görmek sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına, bol kazançlı ve hayır dolu bir işe girileceğine, işitilecek kötü sözler ve hakaretler yüzünden kalp kırıklığı yaşanacağına işarettir.

Kahve falında şeftali almak kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, az bir sermaye koyduğu işten büyük bir para kaldıracağına işaret etmektedir.

Kahve falında birinin şeftali verdiğini görmek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, isabetli kararlar vererek menfaat elde edeceğine, çok mutlu ve huzurlu olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top