Kahve falında siyah şeftali görmek

Kahve falında siyah şeftali görmek kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar yüzünden büyük üzüntüler olacağına, sevdiği insanlardan ihanet göreceğine, her işinin daha kötü bir duruma düşeceğine, içine düşen fesada yeniliceğine, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, ekmeğinin bereketleneceğine, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine işaret eder.

Kahve falında siyah şeftali gördüyseniz:

  • Ailenizle ilgili bazı angarya işlerle uğraşmak zorunda da kalabilirsiniz.

Kahve falında siyah şeftali görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, hem ruhsal hem parasal olarak çok iyi olunacağına, kapanan kapıların açılacağına, aydınlık bir geleceğe adım atılacağına, birçok soruna çözüm olacak bir karar verileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında üzüm ve şeftali görmek zaferlerle ve başarılarla dolu bir çalışma hayatı olacağına, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında ağaçtan şeftali koparmak bir sebeple ister istemez büyük üzüntü duyacağına, kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine, verimi ve başarıyı yakalayacağına delalettir.

Kahve falında şeftali istemek sevilen kişiler ile büyük bir ortaklık kurulacağına, alınan yardımların pek yarar sağlamayacağına rivayet eder.

Kahve falında şeftali ve kayısı görmek gideceği bir yolculuktan ya da yapacağı bir işten sonra yalnız kalmak için bir yere gideceğine, yokluk çekeceğine inanılır.

Kahve falında bozuk şeftali görmek işlerin her zaman rast gideceğine ve mutlu olunacağına, kimseye muhtaç olmadan, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine inanılır.

Kahve falında ham şeftali görmek anne baba duasının alınacağına ve yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine, hayır işlerinden geri kalmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında şeftali ağacından şeftali koparmak ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, iş yerinde üst yönetimde kendisine yere bulacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top