Kahve falında sarılarak oturmak

Kahve falında sarılarak oturmak yapılan bir hatanın düzeltileceğine, sıcakkanlı bir kişi olunacağına, fal sahibinin geçim sıkıntına düşüp, başını borçlardan kaldıramayacağına, yeni bir işte yüksek bir makama sahip olunacağına, hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, çok iyi gelişmelerle karşılaşacağına, kendi işinin başına geçip, kendi patronu olacağına, büyük paralar kazanarak, zamandan da kar edeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında sarılarak oturmak gördüyseniz:

  • Bazı plan veya düzenlemelerinizde pürüzler söz konusu olabilir.

Kahve falında sarılarak oturmak her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında sarılıp oturmak maddi sıkıntılardan kurtulup bol kazanç elde edilecek işlerde başarı sahibi olunacağına, yaşadığı sorunların katlanarak devam edeceğine işarettir.

Kahve falında ölülerle oturmak insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, kardeşleri ve akrabaları ile tartışacağına tabir olunur.

Kahve falında bir yerde oturduğunu görmek ortak olunan kişi tarafından çok büyük bir zarara uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına, üzüntülerinin ve dertlerinin gün geçtikçe artacağına ve çok sıkıntılı bir dönemden çıkacakken daha sıkıntılı bir döneme girileceğine, bir işe girdiği sırada ya da bir çalışmayı bitirirken bu kişinim engel olması ile karşılaşacağına ve bu yüzden bu kişi ile olan tüm diyaloğunu kopardığına ve artık farklı şekillerde bu kişiye cevap vereceğine delalettir.

Kahve falında yağmurda oturmak ferah bir döneme girileceğine, maddi olarak sorun yaşayan kişilere iş vereceğine delalettir.

Kahve falında protokolde oturmak aile bireyleri ile tartışacağına, rahat şekilde yaşayacağına işarettir.

Kahve falında yol kenarında oturmak çeşitli dedikoduların ortasında kalınacağına, yuva kurmak için yapılan bir hamlenin boşa gideceğine, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kuma oturmak güzel ve ahlaklı davranışlarını kenara atacağına, helal rızık elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top