Kahve falında protokolde oturmak

Kahve falında protokolde oturmak insanlardan çeşitli tepkiler alabileceğine, ondan manevi anlamda zarar göreceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, elini attığı her işte büyük kazançlar elde edeceğine ve yaptığı her çalışmanın hem kendisine hem etrafındaki insanlara çok büyük fayda sağlayacağına, maddi zarara gireceğine, büyük ses getirecek işlere girileceğine, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, iyi huyunu ve güzel ahlakını terk edeceğine, bir akrabayla olan dargınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında protokolde oturmak gördüyseniz:

  • Şiddetle önem arz eden özel bir konu netlik kazanabilir.

Kahve falında protokolde oturmak çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, işlerinin kötü gidişinin bir son bulacağına, uzun yıllardan beri hayal ettiği şeylere göstereceği sabır ve azim sayesinde kısa bir zamanda ulaşacağına, sevdiği kişilerin yardım taleplerine cevap vereceğine rivayet eder.

Kahve falında protokol görmek atılacak adımlar sayesinde işlerin kısa süre içinde daha da büyüyeceğine, sıkıntı getirecek bazı olaylar yaşanacağına, iş hayatı içinde yaşadığı üzücü olaylardan kısa süre içinde kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle karşılıklı oturmak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, çalışkanlığı, yeteneği ve üstün başarılarıyla ön plana çıkacağına, çok uzun zamandan beri hayali kurulan bazı şeylere ulaşılacağına rivayet eder.

Kahve falında üst katta oturmak Allah’ın izni ile içinde bulunduğu kötü durumlardan ve uğradığı zararlardan çok sıkıntı çekmeden yakın bir zaman içinde kurtulacağına, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüksek yere oturmak iyi, güzel ve hayırlı günler geçireceğine, can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, yakın bir kişinin yakalanacağı bir hastalık yüzünden üzüntü duyulacağına işaret eder.

Kahve falında kaldırıma oturmak malının ve parasının eksilmeyeceğine, sorun üstüne sorun yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında dut ağacı altında oturmak huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine, sıhhat ve moral bulacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin kucağına oturmak insanlar arasındaki saygınlığını kaybedeceğine ve işlerinin gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına, neredeyse mahkemelik olunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top