Kahve falında denizde saç yıkamak

Kahve falında denizde saç yıkamak aklın yolu, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine, yaşamının lüks, konforlu ve rahat hale geleceğine, büyük işlere imza atacağına ve sorunları anlayışlı bir şekilde çözeceğine, maddi koşullarının çoğalması sayesinde maneviyatının da çoğalacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, maddi ve manevi zarara uğranacağına, herhangi zarara uğramayacağına, hayatının daha kolay, zevkli ve güzel hale geleceğine, içinde bulunduğu imtihanı verip veremeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında denizde saç yıkamak gördüyseniz:

  • İşle ilgili bir yolculuk ya da olası iş birliklerini ilgilendiren kişilerle yapacağınız konuşmalar halledilmesi gereken işlerin daha kısa sürede hallolmasını sağlayabilir.

Kahve falında denizde saç yıkamak iş dünyasının önde gelen kişilerinden olunacağına, dertlerinden yavaş yavaş kurtulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında denizde elini yıkamak şifa bulacağına, çarelere kavuşacağına, yeni kazanç kapıları bulacağına ve sayısız fırsat elde edeceğine, zor bir durumun üstesinden gelineceğine, kardeşlerin ortak bir işe girileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında denizde yüz yıkamak üzüntüden sonra ferahlamaya, kendisini üzen şeylerden uzak duracağına işaret etmektedir.

Kahve falında deniz suyuyla yüzünü yıkamak kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, gerçekleştireceği büyük çapta bir çalışma ile çok sevineceğine, yönetici koltuğuna oturtulmaya layık görüleceğine inanılır.

Kahve falında denizde el yıkamak çok ünlü bir kişi olacağına, hayırlı bir yola çıkılacağına,  bu yolun dönüşünde hayırlı haberler getirileceğine alamet eder.

Kahve falında denizde halı yıkamak kişinin doğru yoldan ve hak olandan ayrılmasına, el attığı işlerde borç ödemek zorunda kalacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında denizde bulaşık yıkamak insanlar tarafından çok saygı duyulan ve sevilen bir kişi olacağına, yüksek bir mevkiye terfi alınacağına işarettir.

Kahve falında denizde ayak yıkamak zaferlerine kimsenin engel olamayacağına, meslek hayatında istediği noktaya geleceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top