Kahve falında arkadaşın saçını yıkadığını görmek

Kahve falında arkadaşın saçını yıkadığını görmek şartlar ne olursa olsun asla yolundan ve hedeflerinden vazgeçmeyeceğine, eğlenceli günler geçireceğine, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, bir sebeple fal sahibinin, çok büyük bir şok yaşayacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaşın saçını yıkadığını gördüyseniz:

  • Güçlü durmanız durumunda sizi kötü duruma düşürmeye çalışan kişilerin önüne geçebilirsiniz.

Kahve falında arkadaşın saçını yıkadığını görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, sıkıntı yükleneceğine delalettir.

Kahve falında arkadaşının saçını yıkamak duygularının karşılıklı olacağına, eğer yalnız değilse aşk hayatının yoluna gireceğine, kısmetlerinin her daim açık olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının bulaşık yıkadığını görmek bir sebeple bir miktar zarar edeceğine, yaptığı işten ve attığı adımlardan pişman olacağına, ancak bu durumdan kurtulmak için işi bilen kimselerden fikir alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çamaşırını yıkamak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, isteklerini ve arzularını kolayca elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında arkadaşını yıkamak elini eteğini çektiği şeylerin kendisine umut verecek şekilde aşama kaydedeceğine, işlerin ve çalışmaların günden güne daha azalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının çamaşır yıkadığını görmek hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında arkadaşının halı yıkadığını görmek işle ilgili olarak çok kayıp verileceğine, zarar edilen işlerin düzeleceğine, sıkıntılı geçen günlerin geride kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kendi saçını yıkamak rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtularak, geleceğe daha umut dolu bakacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top