Kahve falında başkasının saçını yıkadığını görmek

Kahve falında başkasının saçını yıkadığını görmek girilecek olan işte büyük bir başarı kazanılacağına, bol şanslı bir döneme girileceğine, çok üzüntülü yollardan geçeceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına, elinden gelen herşeyi büyük bir sabırla gerçekleştireceğine, çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, sağlığının geri geleceğine, işlerinin açılarak kazancının çoğalacağına, arkanızdan işler çeviren kötü niyetli bir insanı mağlup etmeye, sağlık sorunlarının geçici olacağına inanılır.

Kahve falında başkasının saçını yıkadığını gördüyseniz:

  • Otorite konumundaki kişilerle ilişkilerinizde veya seyahatler esnasında daha dikkatli olmalısınız.

Kahve falında çeşmede saç yıkamak uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere çok kısa sürede kavuşacağına, yolculuğa ve bununla erişilecek hayra delalet eder.

Kahve falında eşinin saçını yıkamak daha dikkatli ve daha sabırlı olunacağına, borçlarını ödemekte zorlanacağına ve içine düştüğü umutsuz ruh halinin uzunca bir süre daha devam edeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz sabunla saç yıkamak işveren koltuğunda oturacağına, kişinin tüm endişelerinin, korkularının ve kuruntularının biteceğine işarettir.

Kahve falında sabunla saç yıkamak işindeki verimliliğinin artacağına, gün yüzü görmeyeceğine, her zaman çok üzgün olacağına inanılır.

Kahve falında erkeğin saçını yıkamak aile hayatı içinde çok mutlu ve huzurlu günler yaşanacağına, ekmeğine, onuruna ve şerefine leke süreceğine delalet eder.

Kahve falında ölmüş birinin saçını yıkamak ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına, spora başlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saçlarını şampuanla yıkamak işlerinde büyük miktarda bolluk ve bereket olacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına delalettir.

Kahve falında başkasının saçını yıkamak kısmetsizliğin ve uğursuzluğun geride kalacağına, istenen şeylerin gittikçe daha büyük zarar vereceğine ve işlerin içinden çıkılmaz bir hal alacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top