Kahve falında saçını elinde görmek

Kahve falında saçını elinde görmek atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, büyük başarıla kazanacağına, çok büyük bir rahatlığa ereceğine, eski bir davanın tekrar açılacağına, hayata küseceğine, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, işinin en iyisi olacağına, tutumlu ve elisıkı eş sayesinde para kazanmaya ve tasarruf yapmaya başlanılacağına yorulur.

Kahve falında saçını elinde gördüyseniz:

  • Sosyal ilişkilerinizde belli bir hareketlenme olması olasıdır.

Kahve falında elle saç taramak kafasını toparlayamayacağına, üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına delalet eder.

Kahve falında saçının elinde kaldığını görmek gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine, başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına yorulur.

Kahve falında saçı elinde kalmak sıkıntı duyduğu bir konuda çözüme ulaşacağına, birçok dertle muhatap olacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde bir tutam saç görmek keyifli günler geçireceğine, monoton devam eden hayatına da renk, lezzet, heyecan, güzellik, hayır, nitelik ve farklılık geleceğine tabir olunur.

Kahve falında elinde saç tutmak kendisini bir süre iş, özel ve sosyal hayatından geri çekmek zorunda kalacağına, beklenmeyen yerden gelecek yardımlara delalettir.

Kahve falında elinde başkasının saçını görmek yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, çok büyük atılımlar ve çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında saçı elle taramak işlerin sevilen kişilerin vereceği destekle yoluna gireceğine, girilen tüm işlerle çok ses getirileceğine, sevilen kişilerin iş fikirlerinin gerçekleştirileceğine ve hayli zamandan beri görüşülmemiş olan bir kişi ile yakın bir zaman içinde görüşüleceğine, çok kötü günler geçirileceğine, yaşanan üzücü olaylardan ötürü insanlardan kısa bir süreliğine kopulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında saçları elinde kalmak kısa süre içinde ünlü bir kişi olunacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top