Kahve falında elinde başkasının saçını görmek

Kahve falında elinde başkasının saçını görmek işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına, rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok daha iyi biryere ulaşacağına, uzun soluklu bir işe girileceğine, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, onunla dayanışma içinde kalacaklarına, hem iyi gününde hem de kötü gününde koşup geleceklerine ve onlar tarafından kendisine laf söyletmeyecek kadar sevileceğine, çalışma hayatında prestij kaybı yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında elinde başkasının saçını gördüyseniz:

  • Tarafsızlığınızı yitirmeyin.

Kahve falında saçlarının tutam tutam eline geldiğini görmek refahının, huzurunun, rahatının, konforunun, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına, çok büyük bir güven ve huzur içinde yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında saçlarının elinde kaldığını görmek işlerinin yoluna gireceğine, hanesinde bolluk ve bereket olacağına, bolca romantizm olan yeni bir ilişkiye başlanacağına işaret eder.

Kahve falında saçına ve eline kına yakmak falı kapatan kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına, yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kendi saçını elinde görmek üzerinde kafa yoracağına, işten güçten fırsat bulup tatile çıkılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında saçı elinde kalmak vicdan azabı yaşayarak çok kötü durumlara düşüleceğine, ailesi ile çok huzurlu ve sağlıklı bir ömür geçireceğine ve sevilen, sayılan ve değer verilen bir kişi olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında saçının eline geldiğini görmek arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında saçının elinde kaldığını görmek maddi konularda kayıplar olacağına, hayırlı adımlar atılacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde bir tutam saç görmek iş hayatında kendi işini kuracağına, uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların yakında sona ereceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top