Kahve falında portakallı pasta görmek

Kahve falında portakallı pasta görmek ortaya konulacak olan çalışmaların ve projelerin hayır getireceğine, maddi ve manevi bütün sorunlarının zor da olsa sona ereceğine, sorumluluklarının ve yükümlülüklerinin artacağına, büyük bir karar verileceğine, kariyer planının altüst olacağına, kazancın eskisine oranla daha da artacağına, sağlık sorunlarının ortadan kalkacağına, işlerin düzene gireceğine, her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine, etrafındaki insanlar sayesinde içinde bulunduğu sorunlardan çok hızlı ve başarılı bir şekilde kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında portakallı pasta gördüyseniz:

  • Kendi işinizi yapmaya başlayabilir, evden çalışabilir ya da sanatsal işlere ilgi duyabilirsiniz.

Kahve falında portakallı pasta görmek keyfinin ve yaşam isteğinin geri geleceğine, oturduğu semtte bir dedikoduya maruz kalacağına ve epey zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Kahve falında altın portakal görmek fal sahibinin aradığı çareleri bulunacağına, içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında portakal suyu almak yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, yapacağı hatalar yüzünden canının sıkılacağına işarettir.

Kahve falında portakal fidanı dikmek başarıları ile konuşulacağına, hiç beklemeyen bir anda kötü haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında portakal dağıtmak sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine, uzun zamandan beri kötü olan ruh halinin düzeleceğine rivayet eder.

Kahve falında portakal hediye almak kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, sorunlarından arınacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında portakal suyu görmek herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, akrabalardan birinin ısrarı ile kurulacak bir dostluk sayesinde yeni fırsat kapılarının açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında elma portakal görmek dertlerine çare bulacağına, yardım istenen kişilerin yardım eli uzatmayacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top