Kahve falında altın portakal görmek

Kahve falında altın portakal görmek uzun yıllardan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, çok hayırlı işlere gireceğine, sevdiği kişiler ile gireceği ve büyük kazançlar elde edeceği bir iş sayesinde kariyer planını çok iyi bir yere götüreceğine, sorunların zaman içinde daha da büyüyeceğine, kendisini yoran ve üzen durumlardan yakın bir zaman içinde kurtulup hayırlı kazançlar elde edeceğine, seyahatlere katılacağına, mutluluğunun artacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine delalettir.

Kahve falında altın portakal gördüyseniz:

  • Aileniz içinde bazı fikir ayrılıkları olabilir.

Kahve falında altın portakal görmek kötü kişilerin ve paragözlü insanların hayattan uzaklaştırılacağına, her konuda gelişme gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında portakal yediğini görmek işlerinde başarılı olacağına, ticarette ilerleyeceğine, bol kazançlı günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında dilimlenmiş portakal görmek çok büyük bir zenginliğe kavuşup mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye portakal yedirmek maneviyatının çökeceğine, işlerinin aksayacağına, sıkıntılarının gittikçe daha kötü bir hal alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine portakal vermek yüksek katlı bir inşaat ise sıkıntıların daha büyük çaplı olacağına, keyif, neşe ve sağlıkla geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında portakal dilimi yemek kişinin yoğun tempoyla geçen yakın geçmişinden sonra rehavete kapılacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alınacağına alamet eder.

Kahve falında mandalin portakal görmek kazancının çok düşeceğine, elinde bulunan işten ayrılmak zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elinde portakal görmek parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top