Kahve falında elma portakal görmek

Kahve falında elma portakal görmek hayırsız bir kişinin yaptığı bir hatanın telafi edilmeye çalışılacağına, işinde uzmanlaşacağına, kendine çeki düzen vereceğine, her gün biraz daha sıkıntıya düşüleceğine, sonrasında pişmanlık duyarak tövbe edeceğine, daima ona hürmet göstereceğine, bir dediğini iki etmeyeceğine, onu kendisinden daha çok seveceğine ve ona yaşlılığında adeta bir bebeğe bakar gibi bakacağına, elinden geldiğince onlarla birlik, beraberlik, bütünlük ve dayanışma içinde kalacağına, karalar bağlayacağına ve üzüntüden yataklara düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elma portakal gördüyseniz:

  • Mevcut durumunuzu korumanın veya sizin yararınıza çalışmayan şeyleri faydalı şekle dönüştürmenin yolunu bulmanız gerekiyor.

Kahve falında elma ve portakal almak büyük zararlara uğrayacağına, eline geçen fırsatları hayırlı ve güzel bir şekilde değerlendirmesine rağmen bir türlü düzelmeyeceğine, hayırlı ve kazançlı bir yola girileceğine, karşılaşılan bütün engellerin kısa süre içinde ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında elma ve portakal yemek keyfinin hem de sağlığının yerinde olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin sonunda çözüme kavuşacağına işarettir.

Kahve falında elma portakal görmek makam sahibi ve başarılı bir kişi olunacağına, dedikoduların deyim yerindeyse bıçak gibi kesileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında portakal ve elma görmek insanlar hakkında yaptığı kötü yorumlar yüzünden yalnız kalacağına, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına tabir olunur.

Kahve falında elma ve portakal görmek iş hayatında ve aile hayatında bereketin düşeceğine, sıkıntı veren durumların ve sorunların bu sayede ortadan kalkacağına işaret eder.

Kahve falında portakal elma görmek çok büyük mutluluklar duyacağına, uzun bir zamandan beri emek verilen bir işte usta olunacağına rivayet eder.

Kahve falında portakal elma muz görmek hayırlı kazançlar elde edileceğine, keyifli, güzel ve rahat bir hayat sürüleceğine, hastalıklardan ve sıkıntılardan uzak kalınacağına, ardından iş hayatı ile ilgili olarak bazı adımlar atacağına yorulur.

Kahve falında elma portakal almak gelirinin daimi olacağına, yapılan işten yarar yerine zarar görüleceğine, işlerin yaşanacak talihsiz bir durumdan ötürü kesileceğine, kurulan bir ortaklıktan ötürü başın kolluk kuvvetleri ile derde gireceğine, eşlerin ayrılacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top