Kahve falında pişmiş buğday görmek

Kahve falında pişmiş buğday görmek kötü haberlerin alınacağına, yapılan işlerde elde edilen kazançlar ile başka insanlara da yardım edileceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına, eline geçen paranın ve malın kendisine çok hayır ve başarı getireceğine, kazandıklarının tadını çıkaracağına, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, aile hayatında huzuru yakalayacağına, iş kaybı yaşanacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş buğday gördüyseniz:

  • Geçmişle bağlantılı problemlere çözümler getirebilirsiniz.

Kahve falında pişmiş aşurelik buğday görmek yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine, zorlukların ve musibetlerin sürekli artacağına inanılır.

Kahve falında pişmiş buğday yemek yeni çalışmalara ve projelere imza atacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, garanti olacak nimete ve kazanca kavuşacağına yorulur.

Kahve falında pişmiş buğday görmek huzurunu yerine getireceğine, evlat sahibi olunacağına ve iş konusunda verimli, kısmetli bir yıl geçirileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kırık buğday görmek huzurun kaçacağına, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına, sıkıntılar yüzünden çok büyük maddi kayıplara uğrayacağına, büyük sıkıntılar çektikten sonra bir de hastalıkla uğraşmak zorunda kalan fal sahibinin, çok kötü durumlara düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday bahçesi görmek rahat ettiği bir dönemde başına gelecek bazı kötü olaylardan ötürü canını sıkan durumlar ile karşılaşacağına, bekar ise hayırlı biri ile tanışıp evleneceğine delalettir.

Kahve falında çuvallarla buğday görmek rahatsızlık veren bir olayın yaşanmasının önüne geçileceğine, kişinin yüzünün güleceğine, hayatının güzelleşeceğine ve işlerinin de kolaylaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında buğday koparmak kendisini evinin kapısından girdiği anda hafiflemiş ve iyi hissedeceğine, aile içinde gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin de olmayacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına inanılır.

Kahve falında kurtlanmış buğday görmek iş sahibi olup yönetici koltuğunda oturacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top