Kahve falında kırık buğday görmek

Kahve falında kırık buğday görmek o kişilerden güzel sözler duyulacağına, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, yakın bir zaman içinde kurduğu işte çok büyük kazançlar elde edeceğine, dualarının ve dileklerinin karşılık bulacağına bu sayede hayatının düzelmeye başlayacağına, aile işlerinin başına geçeceğine, duaların kabul olacağına ve gönülden geçenlerin gerçekleşeceğine, sıkıntılarının sona ereceğine, üzüntü duyduğu konularda çok hayırlı gelişmelerin yaşanacağına, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kırık buğday gördüyseniz:

  • Eski bir arkadaşınızla ilgili üzüntüleriniz olabilir.

Kahve falında kırık buğday görmek işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, bazı büyük projelere girerek kendisine uygun kimseler ile ortaklık kuracağına, yeni işlere gireceğine delalet eder.

Kahve falında yeşil buğday görmek hanesinde bolluk ve bereket yaşanacağına, dürüst ve namuslu bir insan olduğu halde üzerine atılan bu yalan yüzünden insanların güvenini büyük oranda kaybedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tarlada ekili buğday görmek hayatının daha kolay hale geleceğine, zaman zaman kötü giden hayatının renkleneceğine işaret eder.

Kahve falında sudan buğday toplamak işinde verimsiz olacağına, özel hayatında sessizleşeceğine, sevdiği kişilerin sorunlarının zaman içinde sona ereceğine, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına işarettir.

Kahve falında buğday rengi görmek huzura ve rahata kavuşacağına, aile bireyleri arasında ara sıra yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına ve sıkıntılı günlerin sona ereceğine tabir olunur.

Kahve falında yeşil buğday tarlasında koşmak platonik olarak ilgi duyduğu birisine açılacağına, çektiği sıkıntıya rağmen bir an olsun yılmayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında buğday tarlasında yürümek alim insanlardan sayılacağına, karşısına çıkacak bazı kötü kişiler yüzünden işlerinin sekteye uğrayacağına, el attığı birçok işte zarar edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kurumuş buğday görmek önünün açık olacağına, gelecekte yüzünün güleceğine, zevk aldığı aktivitelere de daha fazla vakit ayıracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top