Kahve falında pişik olmak

Kahve falında pişik olmak üzücü bazı dedikodular çıkacağına ve bu dedikodular sebebiyle insanlar arasındaki popülerliğin ve saygınlığın biteceğine, işinden geri kalacağına, bu durumun tüm düzenini, planlarını, işlerini ve hayatını alt üst edeceğine, söz nedeniyle üzüntü yaşayacağına, borçlarını ödeyip kurtulacağına, rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, ele geçen kazancın yetersiz kalacağına, her şeyin bir anda olumlu şekilde ilerlemeye başlayacağına, borçların hafifleyeceğine, zamansız bir ayrılık haberi alınacağına tabir olunur.

Kahve falında pişik olmak gördüyseniz:

  • Yavaş yavaş bıkmaya başladığınız bazı konular aniden sizin lehinize bir gelişme gösterebilir.

Kahve falında pişik tavuk görmek üzüntülü günler yaşanacağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine, iş hayatında rakiplerin oyununa gelineceğine, güzel başlayan çalışmanın kötü bir şekilde biteceğine, aile bireylerinin arasına nifak sokacak bir kişinin haneye gireceğine, sevilen bir akraba yüzünden ihanete uğranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pişik yumurta görmek yaşadığı stresin biteceğine, rızkının ve kazancının eksilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında pişik et görmek kendine olan inancı sayesinde de hiçbir zaman karamsarlığa, umutsuzluğa ve geçim sıkıntısına düşmeyeceğine, bir sebeple çok üzüntü duyulacağına, verilen emeklerin boşa gideceğine işaret eder.

Kahve falında pişik olduğunu görmek hayallerinin birer birer gerçekleşeceğine, başarılarının artacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, birçok dertle muhatap olacağına inanılır.

Kahve falında pişik balık görmek yıpranacağına, strese gireceğine, sağlığının bozulmayacağına tabir olunur.

Kahve falında pişik et yemek illet hastalıklara yakalanıp kurtulamayacağına, umutların yıkılacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin pişik olduğunu görmek yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine, yakın zamanda olmasa bile ilerleyen zamanlarda büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pişik olmak bir sebeple hem kendi hem aile bireylerinin kaynaklarını kullanarak işin içinden çıkmaya çalışacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, kendisine çok iyi baktığı için sağlığının günden güne daha iyi olacağına ve ferahlığa ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top