Kahve falında pişik balık görmek

Kahve falında pişik balık görmek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, insanlar tarafından tanınacağına, işlerinin her zaman yolunda gideceğine, güzel fırsatların elde edileceğine, zor bir işe girileceğine, kendisini adeta çocuklar gibi şen hissedeceğine, hafifleyeceğine, rahatlayacağına, sıkıntılı bir durumdan aile bireylerinin desteğiyle çıkacağına, sorunlarının daha büyük bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında pişik balık gördüyseniz:

  • Sizi provoke eden kişilerin oyunlarına gelmemelisiniz.

Kahve falında pişik balık görmek hayırlı ve güzel olayların yaşanacağına, aile hayatında yaşanan mutluluğun yıllar boyunca devam edeceğine, kazancın her daim artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bebeğin pişik olduğunu görmek hayırlı ve güzel kazançlar elde edeceğine, iş sahibi olunacağına işarettir.

Kahve falında pişik yumurta görmek mutluluğunun, keyfinin, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, maddi ve manevi olarak çok iyi bir konuma ulaşılacağına tabir olunur.

Kahve falında pişik tavuk görmek aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine işaret eder.

Kahve falında pişik et görmek kısa bir süre sonra tüm aile bireylerini çok büyük bir üzüntüye itecek bir haber alınacağına ve bu haberden sonra aile arasında daha büyük ve ateşli tartışmaların başgöstereceğine, eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında pişik olmak ters giden durumları düzeltmek için atılan adımların boşa gideceğine, tekin olmayan işlere girileceğine, üzüntü verici olaylar yaşanacağına, beden ve ruh sağlığının yerinde olacağına, zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında pişik olduğunu görmek satışlarının ve üretiminin yükseleceğine, emeklerinin boşa gitmeyeceğine ve bu sayede kişinin yakın zamanda düze çıkıp moral bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında pişik et yemek iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, kazancının azalmayacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top