Kahve falında pişik tavuk görmek

Kahve falında pişik tavuk görmek atılan her adımla daha iyi bir insan olunacağına, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, büyük bir projeye girileceğine, yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, tüm parasını kaybedeceğine, mali gücünü yitireceğine, geçim sıkıntısına katlanmak zorunda kalacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına, kötü ve canını sıkacak bazı olaylar yaşayacağına, hayırsız kişilerle iş yapmak zorunda kalınacağına, çok iyi yatırımlar yaparak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında pişik tavuk gördüyseniz:

  • İnsanları veya olayları zorlamamalısınız.

Kahve falında pişik tavuk görmek mülkiyetinin de artacağına, acılarını ve kederlerini içine atacağına yorulur.

Kahve falında bebeğin pişik olduğunu görmek düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında pişik et yemek hızlanacağına, karlı çıkacağına, refah düzeyinin artacağına, mal ve para biriktireceğine işaret eder.

Kahve falında pişik et görmek hayatının en güzel duygularını yaşayacağına, güzel günlerine gölge düşeceğine işarettir.

Kahve falında pişik olmak canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına işarettir.

Kahve falında pişik görmek çok rahat bir hayata merhaba diyeceğine, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine tabir olunur.

Kahve falında pişik olduğunu görmek aile bireyleri arasında çeşitli tartışmalar yaşanacağına ve çok üzüleceğine, fal sahibinin rahat bir nefes alacağına ve böylece maneviyatının da güçleneceğine inanılır.

Kahve falında pişik yumurta görmek umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine, rahatsızlıkların kısa süre içinde aşılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top