Kahve falında pasta tabağı görmek

Kahve falında pasta tabağı görmek mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, erkek ise askerlik ya da resmi bir görev için uzak bir yere gideceğine, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine, deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine, övgü dolu sözler işiteceğine ve göğsünün kabaracağına, karşısına hayırlı kapıların açılacağına, zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine tabir olunur.

Kahve falında pasta tabağı gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızda olumlu gelişmeler yaşanıyor olabilir.

Kahve falında tabakta pasta görmek çok güzel ve hayırlı gelişmelerin ortaya çıkacağına, yepyeni bir çalışma ortaya koyacağına, sevdiği kişilere yardım edeceğine işarettir.

Kahve falında pasta tabağı görmek başarısızlığa düşüleceğine, kişinin esenlik bulacağına inanılır.

Kahve falında fıstıklı pasta yemek zamanının boşa gideceğine, iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine işarettir.

Kahve falında kalp şeklinde pasta görmek aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine ve kırılan kişilerin barıştırılmasında önayak olunacağına, gözden düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden pasta almak sıkıntılarından ve sorunlarından yakın bir zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeden kurtulacağına, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pasta börek pişirmek tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine, yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında pasta ve tatlı yemek hiç beklemediği bir yerden para geleceğine ve çok iyi bir yere terfi alacağına, çok sevineceği ve büyük bir mutluluk yaşayacağı bir döneme girdiğine ve bu sayede hayatını çok iyi bir şekilde devam ettireceğine alamet eder.

Kahve falında yeşil yaş pasta görmek hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, şansının yaver gideceğine, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top