Kahve falında ölüden pasta almak

Kahve falında ölüden pasta almak kişi elini neye atarsa sonucun en iyisi olacağına, başarıya ve zafere giden yolun açılacağına, kendine döneceğine, sıkıntıların ve zararların yakın zaman içinde ortadan kaldırılacağına, elindekileri de kaptıracağına, yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, sevilen bir kişinin işlerinde gereken desteğin verileceğine, parasal olarak çok kazançlı bir işe girileceğine ve komşuluk ilişkilerinin günden güne daha da iyi bir hal alacağına, iş yaşamında tüm dikkatleri üzerine çekeceğine delalettir.

Kahve falında ölüden pasta almak gördüyseniz:

  • Ani hareketlerden kaçınmakta fayda var.

Kahve falında ölüye pasta vermek huzuru bozulan fal sahibinin yanlış adımlar atacağına, birlikte çok büyük bir çalışma ya da bir proje ortaya konulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüden pasta almak yaptığı işten bir türlü kazanç elde edemeyeceğine, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine hem de ailesini mutlu edeceğine işarettir.

Kahve falında biriyle pasta yemek yüzünün güleceğine, kaderinin güzel ve hayırlı olacağına, bir rahatsızlıktan ötürü uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında taze pasta görmek çok büyük mutluluklar yaşayacağına ancak zaman zaman kendisini kötü hissedeceğine, olmadık bir sebepten ötürü babayla ters düşüleceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşının pasta yediğini görmek iş hayatında uğradığı zararların telafi olacağına, borçlarının biteceğine, edepli olmak ve adap bilmek konularında kişilere hocalık edeceğine rivayet eder.

Kahve falında çikolatalı pasta yemek görmek kötü ve zor günler geçireceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında pudingli pasta görmek sıkıntılarını bu sayede yeneceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına, kendisini adadığı ve yıprattığı bazı konularda çok rahatsızlık duyacağına, ister istemez çok üzüleceğine inanılır.

Kahve falında yaş pasta yediğini görmek kendi dualarının Allah katında kabul olacağına, gireceği bir projede göstereceği özveri sayesinde makam sahibi olacağına, hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top