Kahve falında pasta dağıttığını görmek

Kahve falında pasta dağıttığını görmek iş hayatında sorun yaşanacağına, sağlık sorunlarının tedavi edileceğine ve sevilen bir kişi ile yaşanan bir tartışmanın tatlıya bağlanacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, fal sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kısa zamanda işlerinin çok rahat edeceği şekilde ilerleyeceği ve güzel günler yaşanacağı bir döneme gireceğine, hayata karşı cesaretleneceğine, yeni çalışmalar yapmak ve yeni işlere girmek için çok büyük bir hevese ve isteğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında pasta dağıttığını gördüyseniz:

  • Olayları fazla büyütmeden gereksiz tartışmaların içine girmekten kaçınmalısınız.

Kahve falında pasta dağıttığını görmek ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hayatının ve işlerinin büyük bir hızda değişeceğine tabir olunur.

Kahve falında ballı pasta yemek kazancının günden güne artacağına, işlerinin çok açılacağına, ruhen büyük bir gelişme yaşayacağına, yolunun açık olacağına, yaşadığı sorunların hiç zarar vermeden biteceğine, iyi şartlara kavuşacağına alamet eder.

Kahve falında pasta ikram etmek yaşadığı tatsız günleri arkasında bırakacağına, aile içinde başgösteren tartışmaların biteceğine ve hane içinde huzurlu ve mutlu günlerin başlayacağına işarettir.

Kahve falında frambuazlı pasta görmek uzun zaman önce ara verilmiş okula devam edileceğine, atılan bir imza sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, sosyal hayatında da bazı değişiklikler yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine pasta almak tutuklu olan kimselerin ise beraat alıp özgürlüğüne kavuşacağına, pis ve kargaşa içindeki bir yabancı ülkede bulunmak, işlere burnunu sokan insanlar olacağına işarettir.

Kahve falında pasta mumu üflemek yanlış kararlar alınması suretiyle maddi konularda büyük kayıplar yaşanacağına, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine inanılır.

Kahve falında pasta almaya gitmek başarıya giden yollarının açılacağına, yaşadığı kötü günlerin son bulacağına, hem maddi olarak hem de manevi olarak keyfinin yerine geleceğine, gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına ve sağlığın tekrar eski haline döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında pasta börek ikram etmek bol nimete kavuşacağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, kişinin hayata dair tüm nimetlere kavuşarak, hayallerini gerçekleştireceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top