Kahve falında birine pasta almak

Kahve falında birine pasta almak fal sahibinin aile bireylerden birinin vefat edeceğine, sıkıntı çekeceği ve üzüleceği bir ortama gireceğine, eski gücüne kavuşmak için bozuk ilişkilerini tamir ederek ve işine dört elle sarılarak yoluna devam edeceğine, iş hayatında yaşanan sorunların çözümü için çıkılan uzun bir yolculuktan hayırlı ve güzel haberler ile dönüleceğine, verilen emeklerin hayal edilen başarıyı getirmeyeceğine, elinde bulunan imkânları çok akıllıca bir şekilde kullanarak hayırlı kazançlar elde edeceğine ve aile bireyleri ile birlikte gireceği bir iş sayesinde çok takdir edilen ve insanlar tarafından takip edilen bir kişi olacağına, gerçek ve kalıcı dostluklar edineceğine, dost ya da akraba ile ilgili olarak alınacak kötü haberlerden ötürü çok zor zamanlar geçirileceğine yorulur.

Kahve falında birine pasta almak gördüyseniz:

  • Yaraların sarılması için gayret göstermeniz gerekiyor.

Kahve falında pasta hediye etmek işlerindeki şansının ve kısmetinin hiç bozulmayacağına, parasının ve canın güvende olacağına inanılır.

Kahve falında vişneli pasta yemek işlerinin yarım kalacağına, hayallerinin suya düşeceğine, bir anda yokluğa düşüleceğine delalettir.

Kahve falında pembe pasta yemek hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, uzun zamandan beri yapılan işte başarıların kıskanılmasına yorulmaktadır.

Kahve falında portakallı pasta görmek yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına, kendisine olan güveninin artacağına rivayet eder.

Kahve falında mavi pasta görmek maddi desteğinin yanı sıra manevi anlamda da bu kimselere elini uzatacağına, de fal sahibinin ağız tadının ve keyfinin yerinde olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında pasta aldığını görmek çok sıkıntılı durumlara düşüleceğine, ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına tabir olunur.

Kahve falında pasta görmek kazancının azalacağına, içine düşeceği sıkıntı nedeni ile kafasının karışacağına ve falı kapatan kişinin bir türlü ne yapmaya karar veremeyeceğine, sıkıntılarından kurtulacağına, işlerini yoluna sokacağına, verdiği vaatleri yerine getireceğine alamet eder.

Kahve falında pasta yapmak gelirinin de artmayacağına, yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top