Kahve falında parfüm kokmak

Kahve falında parfüm kokmak bekar kişiler için, gidilecek yerde tanışılan biriyle evlilik yapılarak o şehre veya ülkeye temelli yerleşileceğine, hayatınızın neşe dolacağına, borçlarından kurtulup rahat bir nefes alacağına, çok zor bir işe girerek durumu düzeltmeye çalışsa da herhangi bir şekilde başarılı olamayacağına, çok hayırlı ve güzel işlerde çalışacağına, sorunların ve dertlerin biteceğine, aile hayatı içinde üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine, işlerinin her geçen gün daha iyi bir hal alacağına, kişininsessiz, sakin, durgun, evden işe, işten eve bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında parfüm kokmak gördüyseniz:

  • Temiz havada geçireceğiniz birkaç saat ya da bedeninizin hareketesiz kalan bölümlerini çalıştırmalısınız.

Kahve falında parfüm kokmak hayatının kolay ve güzel geçeceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sarımsak kokmak kişinin de içine düşeceği bu tatsız durumdan büyük zarar göreceğine, sahip olduklarını bir bir kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ağzı soğan kokmak düzeninin bozulacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakları kokmak iş hayatında çok büyük bir yardımda bulunacağına ve aile hayatı ile ilgili bir sorunu çözeceğine, çok daha iyi ve daha başarılı bir döneme gireceğine ve eline geçen fırsatları değerlendiren kişinin, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına işarettir.

Kahve falında çok güzel kokmak dünya ve ahiretinin güzel olmasına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, kavga ve tartışma dolu bir dönem geçirileceğine, işlerin istenmeyen bir hal alacağına işarettir.

Kahve falında alkol kokmak kazanılan tecrübe sayesinde birçok kişiye yol gösterileceğine, yapılan hataların düzeltileceğine, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına, tartışmaların sonlandırılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çiş kokmak çok zor bir duruma düşeceğine, maddi olanakların girilecek iş kolları sayesinde günden güne artacağına, işlerin çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağız kokmak kafasında yer etmiş yerleri ve kişileri yeniden bulacağına, makam edineceğine, itibar kazanacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top