Kahve falında parfüm çaldırmak

Kahve falında parfüm çaldırmak çok hayırlı ve güzel bir olayla karşılaşacağına, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine ve parada ve malda büyük miktarda artış yaşanacağına, sınırlarının ve yapabileceklerini hesap ederek atılım yapacağına, yepyeni projelerle uğraşacağına, elindeki imkânların çok daha iyi bir hal alacağına, sevdiği kişiler ile kazançlı bir işe gireceğine, işlerinin büyük bir sıkıntıya gireceğine, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, kendisini üzen ve kederlendiren her ne varsa onlardan kurtulacağına, korkularını ve şüphelerini yeneceğine delalettir.

Kahve falında parfüm çaldırmak gördüyseniz:

  • Başkalarına yardım edebilmek için elinizden geleni yapmalısınız.

Kahve falında parfüm çaldırmak sorunların gün geçtikçe büyüyeceğine ve üzüntü ve stres yüzünden fal sahibinin hasta olacağına, kendisine kötülük yapmak isteyen kişileri bulup adli yoldan cezalarını çekmelerini sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında parfüm çalmak bolluk ve bereket dolu günler görüleceğine ve çok mutlu ve huzurlu olacağına, iş hayatında çok üst mevkilerde yer alacağına işarettir.

Kahve falında erkekten parfüm almak eşi ile deyim yerindeyse bir yastıkta kocayacağına, çocuklarından da her zaman saygı, sevgi ve hürmet göreceğine, kişinin eninde sonunda istediği hayata kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında parfüm sıkmak büyük sorunlar ve üzüntüler yaşayacağına, başka bir şehirde yeni bir hayat kuracağına inanılır.

Kahve falında parfüm denemek hal, hareketlerinin ve çalışmalarının beğenilip kademe kazanacağının ve üst mevkilere gelip kendisine yardımı dokunan insanlara haklarını vereceğine, iş hayatında herkes tarafından tanınan ve saygı duyulan bir kişi olunacağına delalet eder.

Kahve falında parfüm seçmek mutlu olacağına, daha fazla kazanç ve daha fazla rızık elde edeceğine, hayır getirecek işlere girileceğine, zahmetli çalışmaların başarılı bir şekilde nihayete erdirileceğine, kırılan kalplerin tamir edileceğine, eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine ve ferahlığa çıkılacağına işarettir.

Kahve falında parfümler görmek musibetlerin yaşanacağına, olmadık bir sebepten ötürü sevilen bir kişi ile ayrılık yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında parfüm satın aldığını görmek üzüntülerini bir kenara bırakıp kendisini işine ve sevdiği kişilere yardım etmeye vereceğine, hata yapmadan düzgün ve bereketli, zengin bir hayat süreceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top