Kahve falında parfüm sıkmak

Kahve falında parfüm sıkmak yeni bir eve sahip olunacağına, hem verimi yükselteceğine, icat yapacağına, kötü kişilerle karşılaşarak onların gazabına uğrayacağına, bir sebeple etrafındaki bazı insanlar ile arasının açılacağına, yaptığı bu hatadan ötürü kendisini hiç affetmeyeceğine, yapılan işin bol kazanç getireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha güzel bir hal alacağına, sorunların, sıkıntıların ve zorlukların aşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında parfüm sıkmak gördüyseniz:

  • Sosyal gelişmelere olan ilginizin arttığı da görülüyor.

Kahve falında birine parfüm sıkmak fal sahibinin elinin darlaşacağına, sahip olduğu kılları sattığını gören kişinin de Allah yolunda ilerleyip, ilim irfan sahibi olacağına delalettir.

Kahve falında üzerine parfüm sıkmak çok kötü günler göreceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, güzel giden bir ilişkinin bozulacağına, haksız kazanç sağlayan bir kişi yüzünden başın belaya gireceğine işaret eder.

Kahve falında erkek parfümü sıkmak yaptığı her işle daha fazla tanınacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa sürede kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkasının parfümünü sıkmak ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, tüm düzenin alt üst olacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında parfüm sıkmak ödeme güçlü çekeceğine, ihtiyaçlarını karşılayamaz hale geleceğine bu sıkıntılarının da aile hayatına olumsuz yönde yansıyarak hane içindeki ağız tadının, keyfinin ve neşesinin kaçmasına neden olacağına, yaşamına yeni bir yön verme olanağına sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında parfüm sıkmak ve koklamak işinin ehli olacağına, hayatının daha kolay olacağına yorulur.

Kahve falında başkasına parfüm sıkmak strese gireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kendine parfüm sıkmak geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, sorunların kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top