Kahve falında pardesü kaybetmek

Kahve falında pardesü kaybetmek birçok yeni fikir edinileceğine, kötü bir kişinin oyununa gelineceğine, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, yaptığı işlerden bereket göremeyeceğine, büyük zorluklar yaşayacağına, geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, sıkıntıların ve musibetlerin çözüme kavuşacağına, artık hep ileriye ve önüne bakacağına işaret eder.

Kahve falında pardesü kaybetmek gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda karşı cinsten kimselere duygusal yaklaşımlarınızda herhangi bir teklifte bulunmadan önce güler yüzlü, açık düşünceli, uyumlu olmaya özen göstermelisiniz.

Kahve falında parmağındaki yüzüğü kaybetmek aksiliklerle, başarısızlıklarla ve engellerle karşılaşmayacağına, zarar veren bir kişinin haneden gönderileceğine, büyüklere saygılı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında pardesü kaybetmek kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine, iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına alamet etmektedir.

Kahve falında parmağını kaybetmek maddi imkânlarının bir ömür konfor içinde yaşaması için ona yeteceğine, her zorluğu kolaylıkla yenebileceğine delalettir.

Kahve falında başkasının ayak parmaklarını görmek kendisi için neyin doğru, neyin yanlış olduğuna dair yorumda bulunmakta zorlanacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına delalettir.

Kahve falında kendi parmağında yüzük görmek bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, ayağa kalkacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak parmaklarına oje sürmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, art niyetli kimselere rastlayacağına, kazalarla ve belalarla deyim yerindeyse burun buruna geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağının fazla olduğunu görmek çevrede kıskançlıkları nedeni ile kişi hakkında kötü sözler söyleyecek bazı kişiler olacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına delalet etmektedir.

Kahve falında krem rengi pardesü görmek aradaki buzları eriteceğine ve barış sağlayacağına, art niyetler taşımayacağına ve kimse hakkında kötü söz söylemeyeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top