Kahve falında parmağını kaybetmek

Kahve falında parmağını kaybetmek kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sonrasında ise bu olayların bıraktığı etkileri üzerinden atacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, problemlerinin bitmek bilmeyeceğine, mali anlamdaki sorunlarını aşacağına, yeniden yaşam isteğine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, özlem gidereceğine ve çevresinin kalabalık olacağı günler yaşayacağına işarettir.

Kahve falında parmağını kaybetmek gördüyseniz:

  • Süregelen bir ilişkinizi mutlu bir sonuçla noktalamak isteyebilirsiniz.

Kahve falında parmağındaki yüzüğü kaybetmek büyük kazançlar sağlanılacağına, bazı kişilerle yakın ilişkiler kurulacağına, bu ilişkiler sayesinde çok doğru bir kişi ile tanışılacağına, hem bir işe hem bir eşe sahip olunacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına ve karlı bir işe girileceğine rivayet eder.

Kahve falında pardesü kaybetmek kafasındaki her şeye kısa süre içinde başarılı bir şekilde kavuşacağına, tekin olmayan kimselerle hareket edeceğine delalettir.

Kahve falında parmağını kaybetmek kazanacağı paralar sayesinde çok hayırlı işler yaparak büyük hayır duaları alacağına ve borçlarını ödeyeceğine, eline geçen fırsatları doğru bir şekilde değerlendirerek çok büyük kazanç elde edeceğine, işlerini çok iyi bir şekilde idare ederek yakında çok daha iyi bir konuma gelmesini sağlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında başkasının pardesü giydiğini görmek umutlarının bitmesine sebep olacağına, çok büyük ve sorunlu olaylar yüzünden çok yıpranacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bıçakla parmakları kesmek kesilemeyecek ve bitmeyecek gelir elde edeceğine, sıkıntıların ve sorunların ortadan kaldırılacağına delalet eder.

Kahve falında parmağına iğne battığını görmek hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine hatta yanına gidip kendisine her konuda destek olmaya çalışacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına inanılır.

Kahve falında el parmağı görmek büyük bir insan kalabalığına yardım edeceğine, onun sayesinde hayatının bir anda güzelleşeceğine ve kendisinin de rahata kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında parmağında kurt görmek yakınlık duyulan bir kişiden ihanet görüleceğine, hiç yokluk ya da darlık çekilmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top