Kahve falında başkasının ayak parmaklarını görmek

Kahve falında başkasının ayak parmaklarını görmek kötülüklere gözünü kapatmaya, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, çok sıkıntılı dönemler geçirileceğine ve hastalık ve çeşitli sorunlar ile boğuşulacağına, saadetinin yükseleceğine, uzun bir süre kişinin yolunda engeller olmadan yürüyeceğine ve mutlu olacağına, hayattakiler için de iyilik yapmayı kendisine görev edinen biri olunacağına, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına, kararsız kalınmasından ötürü büyük bir parasal kayba uğranacağına ve zorluk çekileceğine alamet eder.

Kahve falında başkasının ayak parmaklarını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda olumlu gelişmeler olabilir, sosyal aktiviteler esnasında karşılaşmalar olabilir veya romantik planlar yapılabilir.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek bazen işsiz ve aşsız kalacağına, çok daha hayırlı yollara girileceğine yorulur.

Kahve falında ayak parmağı kırılmak onlarla birlikte hareket edeceğine, çözümsüz bazı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağının kırılmasını görmek dertlerin ve zorlukların da biteceğine, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında ayak parmağını ısırmak iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından arınacağına işaret eder.

Kahve falında ayak parmağına oje sürmek elindeki işi bitirmeden başka işlere yönelen kişinin motivasyonunun da bozulacağına, öfkesine yenilerek onlara hakaret ve haksızlık edeceğine delalettir.

Kahve falında ayak parmağı fazla görmek daha pozitif bir ruh haline sahip olunacağına, küslüklerin sona erip, kişisel çatışmalardan vaz geçileceğine, hem maddi açıdan hem de çevre açısından çok büyük bir güç elde edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak parmağı görmek yaptığı işte büyük bir makama sahip olacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine, iyi günler yaşayacağına, çevresinde yaşanacak güzellikleri fark ederek, bundan kendi payına düşeni doyasıya yaşama zevkine varacağına, tüm sevdikleri ile sağlıklı ve uzun bir ömür geçireceğine alamet eder.

Kahve falında ayak parmağı kopmak işlerinin bu sayede açılacağına böylece borca düşmüş bir ahbaba yardım edeceğine, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top