Kahve falında ağaca çıkan birini görmek

Kahve falında ağaca çıkan birini görmek zinde kalacağına, ağız tadını, neşesini, mutluluğunu kaybetmeyeceğine, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına, projelerin ve çalışmaların çok ses getireceğine, kişinin ailesine karşı haksız bir tutum içinde olması yüzünden anne babası ile de arasının açılacağına, sosyal hayat içinde tanışılan bir kişinin oyununa gelineceğine, aile hayatında çok güzel haberler alacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize alamet etmektedir.

Kahve falında ağaca çıkan birini gördüyseniz:

  • Maddi olarak hoşunuza giden bir öneri alabilirsiniz.

Kahve falında ağaçtan armut koparmak yeşil takım elbise giymek ise kişinin ani bir yolculuğa çıkacağına, bereketli işler yapacağına işarettir.

Kahve falında ağaca yaslanmak çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, inancından ödün vereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında alıç ağacı görmek ufak girişimlerde bulunup büyük karlar elde edeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaç devirmek uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, hayatın tadına varacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçların üzerinde uçmak hayatı boyunca hep yeni birşeyler daha öğrenmenin çabasında olacağına, okumaya, tahsile, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, birden fazla uğraşı olduğu için konsantrasyon sorunları yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında incir ağacının altından geçmek akıllıca adımlar atılması sayesinde çok kötü giden çalışmaların düzene gireceğine, el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına işarettir.

Kahve falında sucuk ağacı görmek yolculuğa, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine delalet eder.

Kahve falında orman ve ağaç görmek gelecekle ilgili umutların yıkılacağına, işlerinin tutacağına ve zenginliğinin alıp yürüyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top