Kahve falında ağaçtan armut koparmak

Kahve falında ağaçtan armut koparmak çalışmalarının ve projelerinin yakın bir zaman içinde büyük kazanç elde edeceğine, makam ve rızık sağlayacağına, amaçlarına nail olacağına ve muradına ereceğine, başarılarının artacağına, işlerinin düzeleceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, kısa bir zaman içinde hayırlı kazançlar elde edeceğine, büyük bir hayal kırıklığı yaşayacağına, kaybettiği şeyi bulmasına, öleceği zaman kendisini yaşatacak güzellikte işler yapacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçtan armut koparmak gördüyseniz:

  • Herşeyi iyice anlamadan ne olursa olsun harekete geçmemelisiniz.

Kahve falında ağacında armut görmek sorunların teker teker çözüleceğine, işlerin yoluna gireceğine, hayırlı haberler alınacağına, zor bir döneme girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ağaçta armut koparmak fal sahibinin rahatının ve keyfinin bozulacağına, çok huzurlu bir ortama kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında ağaçta armut görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sorunlar yaşayacağına, sıkıntılar ve sorunlar yaşanacağına işarettir.

Kahve falında armut ağacı ve armut görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, deyim yerindeyse insanların nutkunun tutulmasına sebep olacak bir işe imza atılacağına delalettir.

Kahve falında ağaçtan armut yemek büyük bir borcun altına gireceğine ve kazancının günden güne azalacağına, işlerinin kısa bir zaman sonra bozulacağına borçlarının giderek artacağına ve falı kapatan kişinin, bu sorunlardan kurtulmak için çok büyük çaba göstereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında armut ağacı görmek olanaklarının ve yaşam standartlarının çok daha iyi hale geleceğine, edilen duaların Allah katında kabul görmesi sayesinde hanede bolluk ve bereketin artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında elma armut ağacı görmek uzun yıllardan beri istediği bir şeye çok yakın bir zaman içinde çok sıkıntı çekmeden sahip olacağına, tabiri caizse derin bir oh çekeceğine ve hayırlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında armut ağacına çıkmak işlerin hafifleyeceğine, gerçekleştirilmek istenen projelerin heba olacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top