Kahve falında sucuk ağacı görmek

Kahve falında sucuk ağacı görmek daha sonra mutlu bir birlikteliğe yol alacağına, üzüleceğine, yıkılacağına, yaşamın kolaylaşacağına ve yükün hafifleyeceğine, kısmetlerinin de kapanacağına, iş konusunda kurduğu bir ortaklığın kısa süre içinde zarar getireceğine, ister istemez büyük sorunlar yaşayacağına, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, onlardan iyilik ve yardım göreceğine delalet eder.

Kahve falında sucuk ağacı gördüyseniz:

  • Sizden yaşça küçük veya büyük kişilerle daha iyi anlaşmanın yolunu bulmanız gerekiyor.

Kahve falında sucuk ağacı görmek herkes tarafından takip edilen ve saygı gösterilen bir kişi olacağına, sağlık sorunlarından kurtuluşa ereceğine, sıkıntı duyulan konuların ortadan kaldırılacağına işarettir.

Kahve falında et sucuk görmek yılmayacağına, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına delalettir.

Kahve falında sucuk ve yumurta görmek hevesinin kursağında kalacağına, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, bu nedenle umutlarını kaybedeceğine, sorunların yakında çözüme kavuşacağına, ele geçen fırsatların hayır getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında pişmemiş sucuk görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, belki yeni bir eve sahip olunacağına delalettir.

Kahve falında sucuk kızartmak amaçlarına nail olmayı başaramayacağına, yeni bir şehre taşınıp yeni bir işe gireceğine ve yeni işinde çok büyük başarılara imza atarak çok zengin biri olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında maraş sucuğu görmek vereceği çok büyük hatalı kararlar yüzünden çok kötü durumlara düşeceğine, iş için çıkacağı yolculuklarda hayat eşini bulacağına yorulur.

Kahve falında bakkaldan sucuk almak gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, lakin bu kötü sözü ne için söylendiğine dair hiçbir şey bilmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında sucuk almak edineceği gelir sayesinde maddi zararının tümünün karşılanacağına, yaşamının sürprizlerle, güzelliklerle ve iyiliklerle dolacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top