Kahve falında orkide ağacı görmek

Kahve falında orkide ağacı görmek evinden işine, işinden evine gidip geleceğine, çok büyük bir prestije ve kazanca ulaşılacağına, daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, kariyer planında çok büyük aşama kaydedileceğine, düşündüğü bir projeyi gerçekleştirmek konusunda büyük bir azim gösterdiği halde yardım eden kişiler tarafından yarı yolda bırakılacağına, yaşanan sorunların ortadan kalkacağına, zamanla eline geçen paranın bereketinin artacağına, yaşamının olumlu ve hayırlı şekilde ilerleme göstereceğine, yaşayacağı eğlenceli, zevkli ve keyifli günlerin sayısının artacağına, hemen her gününün neredeyse şen kahkahalarla geçeceğine, hiçbir hevesinin yarım kalmayacağına, sevilen bir kişinin vereceği destek ile durumun yavaş yavaş toparlanacağına delalettir.

Kahve falında orkide ağacı gördüyseniz:

  • Eski tanıdıklarla veya geçmişte tanıştığınız bir kişiyle tekrar bağlantı kurmanız bazı konuların rayına oturmasına yardım edebilir.

Kahve falında orkide ağacı görmek hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, büyük miktarda para kazanılacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz orkide görmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yaptığı işlerde her zaman zirveye oynayacağına, etrafındaki insanları şaşırtacak bazı kararlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında beyaz orkide almak atılacak bütün adımların hayırlı yollar açacağına, zor zamanların, sıkıntıların ve musibetlerin sona ereceğine, beklenen birçok şeyin gerçekleşmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında solmuş orkide görmek zenginlik elde edeceğine, lüks içinde olacağına, mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kırmızı orkide görmek onunla ne kadar dost olmaya çalışsa da, aynı karşılığı alamayacağına, güzel fırsatların elde edileceğine, huzurun, bolluğun, bereketin ve neşenin eksik olmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında açmış orkide görmek zorlukları atlatacağına, hiç ummadığı bir anda çok daha kötü bir durumda kalacağına inanılır.

Kahve falında mor orkide çiçeği görmek çok zor zamanlar geçireceğine, büyük maddi ve manevi zararlar göreceğine ve bu yüzden çok ağır bir hastalığa tutulacağına, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına delalettir.

Kahve falında orkide hediye almak kötü giden bir birlikteliğin düzeleceğine, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top