Kahve falında açmış orkide görmek

Kahve falında açmış orkide görmek çok büyük zorluklar çekeceğine, işlerinde çok sıkıntı yaşayacağına, kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, gereksiz yere kavga dövüş çıkmasına sebep olabileceğine, hayatında müjdeli ve sürpriz gelişmeler meydana geleceğine, insanların imrenerek baktığı kimse olacağına, gelirin tükeneceğine, sevinçli ve hayırlı haberler alınacağına, elini attığı her işten alnının akı ile çıkacağına ve üstüne bir de kar edeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında açmış orkide gördüyseniz:

  • Uyumsuz bir tutum içindesiniz, sosyal olmaktan çok sosyal olmamak çabasındasınız.

Kahve falında açmış orkide görmek geçim sıkıntısından kurtulacağına, ayağını yorganına göre uzatmaması ve önlem almaması halinde icra gibi kötü bir olay yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında mor orkide çiçeği görmek mutlu ve huzurlu bir döneme girileceğine, söz dinlemeyen, burnunun dikine giden çocuklara ve fal sahibinin emeklerinin boşa gideceğine inanılır.

Kahve falında orkide ağacı görmek zor ve kötü günler geçireceğine, tatsızlıkların sona ereceğine, eve huzur dolacağına inanılır.

Kahve falında orkide hediye almak içinde bulunduğu sağlıksız ruh halinden ve bedenindeki ağrılarından kurtulacağına böylece geleceği iyi ve hayırlı durum için Allah’a şükredeceğine, aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz orkide çiçek görmek işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, dünya malının çoğalacağına tabir olunur.

Kahve falında beyaz orkide almak atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, sorunların ve sıkıntıların zahmetsiz bir şekilde çözüleceğine, büyük bir iş yoğunluğu yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında orkide çiçeği görmek evindeki aşının çok daha çeşitleneceğine, hayırlı olaylar ile karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında pembe orkide görmek bankadaki hesabının kabaracağına, çevredeki kişilerin sorunlarının ve sıkıntılarının da çözüme kavuşturulacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top