Kahve falında kırmızı orkide görmek

Kahve falında kırmızı orkide görmek helal lokma yiyen fal sahibinin rızkının da sürekli artacağına, gireceği çok büyük bir ortaklıkta ihanet göreceğine, zenginliğine zenginlik, parasına para, lüksüne de lüks katacağına, patron olunacağına, her geçen gün başarıların artacağına, elde bulunan maddi ve manevi kaynakların kısa süre içinde tükeneceğine, zor bir işe girileceğine, sorunların, zorlukların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, hayırlı kişilerle tanışılacağına, bolluğun ve bereketin geleceğine inanılır.

Kahve falında kırmızı orkide gördüyseniz:

  • karşı cinsin olumsuz davranışlarına hedef olabilirsiniz.

Kahve falında kırmızı orkide görmek şifaya, çareye ve çözüme ulaşacağına, böylece kendini rahatlamış, hafiflemiş, mutlu ve deyim yerindeyse adeta yeniden doğmuş gibi hissedeceğine, Allah’ın lütuflarına ereceğine rivayet eder.

Kahve falında mor orkide çiçeği görmek sıkıntı yaşadığı zamanlarda hep bir çıkış yolu bulacağına, büyük bir ilgi ve değer göreceğine alamet eder.

Kahve falında pembe orkide görmek gülen yüzünün solacağına, onunla ortak pek çok noktası olduğunu göreceğine alamet eder.

Kahve falında solmuş orkide görmek kendi zevkine uygun bir ev döşeyip işlerini bu mekânda ortaya konacağına, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, girdiği işlerin çok kısa süre içinde zarara uğrayacağına yorulur.

Kahve falında beyaz orkide çiçek görmek aklına giren şeytana uyacağına, tüm hayatının durma noktasına geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında açmış orkide görmek çektiği sıkıntıların sona ermesi için oturup eşiyle konuşması ve bazı kararlar alması gerektiğine aksi takdirde bu sorunların devam edeceğine, zarar edilen konuların ve çalışmaların sona ereceğine yorulur.

Kahve falında orkide görmek evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına, haramdan ve zinadan uzak duracağına yorulur.

Kahve falında mavi orkide görmek ferahlığa çıkacağına ve hem iş hayatında hem aile hayatında çok iyi ve hayırlı mevkilere geleceğine, işlerinin hep yolunda gideceğine, kendisine rızık ve kazanç getiren kapıların hiç kapanmayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top