Kahve falında ölüyü bekletmek

Kahve falında ölüyü bekletmek evliliğinde eşi ile muhabbetinin artacağına, aile içinde her şeyin yolunda olacağına, derdini tam olarak açamadığı için doğru şekilde destek de bulamayacağına, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, büyük bir şöhrete sahip olunacağına, itibarın sarsılacağına, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, bir sebeple çok zor durumlar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında ölüyü bekletmek gördüyseniz:

  • Egonuz veya zor bir ilişkiniz her zaman yapmak istediğiniz bir şeyi unutturabilir.

Kahve falında ölüyü bekletmek sıkıntılarının ve sorunlarının en kısa zamanda sona ereceğine, yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, uzun zamandan beri çekilen bir rahatsızlığın kısa bir zaman sonra Allah’ın izni ile şifa bulacağına, iş hayatında yaşanan krizlerin çok büyük belirsizliğe sebep olacağına, aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine inanılır.

Kahve falında elbiseyi beğenmemek hayatındaki kişilerden ihanet göreceğine, bekarlar için mutlu bir karşılaşma rivayet etmektedir.

Kahve falında gelinlik giymek ama beğenmemek refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine, evlilik hayatı boyunca mutlu ve huzurlu bir yaşam süreceğine inanılır.

Kahve falında hacı bektaş veli görmek ortaya konulan çalışmaların dikkat çekmesi sayesinde yöneticiler tarafından yüksek bir mevkiye terfi ettirileceğine, bir sebeple maddi sıkıntıya düşeceğine tabir olunur.

Kahve falında ayakkabı beğenmemek hataları için ettiği tövbelerin de Allah katında yerini bulacağına, aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, hane içinde kopmaların ve ayrılmaların yaşanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında hacı bektaş görmek bazı ortaklıklar kuracağına, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, hayır işleri ile uğraşılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında gelinliğini beğenmemek yapılan hataların telafi edileceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, dünya malı için hiçbir zaman itibarını zedeleyecek işlere girmeyeceğine işarettir.

Kahve falında tekir bekir ayakkabı görmek uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, hayırlı bir kısmetle yollarını birleştireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top