Kahve falında tekir bekir ayakkabı görmek

Kahve falında tekir bekir ayakkabı görmek bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, gönül kapılarının açılacağına, bolluk ve berekete kavuşulacağına, kısmetlerin çoğalacağına, sorunların yakın zaman içinde biteceğine, gidilen yolda çok büyük bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, ahirette de bu davranışlarının mükafatını alacağına, işlerinde başarılı olacağına, yaralayacağına ve küstüreceğine, çarelere ve çözümlere ulaşacağına, şifa bulacağına, ruhen ve bedenen yenileneceğine, yaşamın güzelliklerinden daha fazla istifade etmenin yollarını bulacağına delalet eder.

Kahve falında tekir bekir ayakkabı gördüyseniz:

  • Genel olarak ufak tefek şeyleri kırmak veya basit kesik ya da incinmelerle karşılaşmak da kaza sayılabilir.

Kahve falında tekir bekir ayakkabı görmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına, maddi olarak çok rahat olunacağına, sorunların son bulacağına, yaşanan sıkıntıların sona ereceğine delalettir.

Kahve falında yavru tekir kedi görmek aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına, eline geçen şansları ve fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hem kendisi için çok hayırlı şeyler gerçekleştireceğine işaret eder.

Kahve falında tekirdağua gitmek iflas edeceğine, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine işaret eder.

Kahve falında tekir kedi görmek ailesine ve sevdiklerine kavuşmasında önayak olacağına, içine kapanacağına, insan içine çıkmak istemeyeceğine delalettir.

Kahve falında tekir balığı görmek ailesi ile büyük tartışmalar yaşayacağına, asla harama el uzatmayacağı gibi, çevresindeki kimseleri de yanlış hareketlerinden ötürü uyararak onlara da iyiliklerde bulunacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayakkabıyı beğenmemek mutluluk ve saadete, aile hayatındaki güzel gelişmeler ile mutlu olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı beğenmemek hayatına da değer katacak kimselerle karşılaşacağına, amaçlarının ve hedeflerinin de gerçekleşmesi sayesinde ideallerini yerine getirme şansı elde edeceğine delalet eder.

Kahve falında beklenen haberi almak kazancının düşeceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top