Kahve falında ölüyü banyo yaptırmak

Kahve falında ölüyü banyo yaptırmak elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, işlerinin gitgide daha sıkıntılı bir hale geleceğine, hayatının yolunda gideceğine, insanlarla arasının iyi olacağına, kendisini tatmin etmeyecek, kötü ya da yetersiz işlerin altına imzasını atmayacağına, maddi açıdan büyük zarar getirebilecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına, yaşadığı gergin ve zor günleri arkasında bırakacağına, kötü kişilerin yenilgiye uğratılacağına, kolaylık elde edeceğine ve halinden memnun olacağına tabir olunur.

Kahve falında ölüyü banyo yaptırmak gördüyseniz:

  • Aceleci olmanız durumunda bazı şeyleri kaçırabilirsiniz.

Kahve falında ölüye banyo yaptırmak yaşadığı yerin güzelleşeceğine, elinin bollaşacağına, aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölü birini banyo yaptırmak en gösterişli arabalara bineceğine, anne ya da babanın bir sağlık sorunu ile uğraşmak zorunda kalacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birinin banyo yaptığını görmek yeni anlaşmalar yaparak, farklı iş alanlarına yöneleceğine, sorunlarının biteceğine ve sıkıntılarının bu sayede sona ereceğine, arkadaşları ve dostları arasında konuşulmuş bir konu hakkında çok hayırlı ve büyük bir sürprizle karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölüyü banyo yaptırmak işleri konusunda büyük faydası dokunacak bir malzeme alacağına, onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, huzurunun, keyfinin ve rahatının yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında ölü banyo yaptırmak birçok sıkıntıya maruz kalabileceğine, yeni bir işe girmek için kısa süreli bir hazırlık yapacağına ve çok büyük mutluluklar duyacağı bir çalışmaya gireceğine inanılır.

Kahve falında ölüyü banyo ettirmek çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölü birine banyo yaptırmak eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, edilen duaların ve yapılan yardımların Allah katında karşılığını bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölüyle banyo yapmak iş hayatında türlü sıkıntılara düşüleceğine,  yapılan hatalardan ötürü çok üzüntü duyulacağına, karşılaşılsa bile çok kısa bir sürede üstesinden gelineceğine, yaşanan eksikliklerin giderileceğine ve çok büyük ve güzel işlerde başarı kazanılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top