Kahve falında ölü birini banyo yaptırmak

Kahve falında ölü birini banyo yaptırmak yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, borçların ödeneceğine, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına, çocuklarının ve torunlarının hep çevresinde bulunacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, sevilen ve sayılan bir kişi olunacağına ve aile bireyleri ile birlikte bir işe girileceğine, mutluluğu yakalamak için çok uğraşacak olan fal sahibinin inatçı kişiliği sayesinde isteklerine ulaşacağına tabir olunur.

Kahve falında ölü birini banyo yaptırmak gördüyseniz:

  • Karşı taraf aslında sizin duymak istediğiniz şeyleri söylemiyor olabilir.

Kahve falında ölüyü banyo ettirmek saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, yanlış işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında ölü banyo yaptırmak atılan adımların da son derece isabetli ve doğru olacağına, çok pişmanlık duyacağına delalettir.

Kahve falında ölü birini banyoda görmek hep dinç ve genç kalacağına, sevilen bir kişinin düştüğü hastalıktan ötürü içinde bulunduğu ruhsal durumun düzelmesi için gereken herşeyin yapılacağına işarettir.

Kahve falında ölüyle banyo yapmak bir sebeple çok kötü durumlara düşeceğine ve çok büyük bir üzüntü yaşayacağına, maddi zorlukların omuzlarına çökeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölünün banyo yaptığını görmek iş konusunda daha sakin hareket edileceğine, gerçekleştirilen projeler sayesinde yüksek kademelerde çalışmaya başlanacağına delalet eder.

Kahve falında ölü birine banyo yaptırmak zaman içinde daha rahat edeceği çeşitli çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine ve kısa süre içinde büyük zenginliğe kavuşacağına, mutluluk ve huzur elde edeceğine rivayet eder.

Kahve falında ölüyü banyoda görmek ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, yarınlarının dünlerini aratmayacağına, yaşamının kolaylıklar içinde geçeceğine yorulur.

Kahve falında ölüyü banyo yaparken görmek gerçekleştirilmek istenen büyük hayallerin yaşanan olaylar yüzünden suya düşeceğine, sayfiye bir yerde kafa dinleyip, kendisi ile baş başa kalacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top