Kahve falında ölüyü banyo ettirmek

Kahve falında ölüyü banyo ettirmek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, rahata ereceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacak olaylar yaşayacağına, en pahalı evlerde oturacağına, düşmanların işlerini bozmaya ve kişiye karşı kötü gözle bakanları ya da yanlış intibaya sahip olanları utandıracak güzel eylemler içinde olunacağına, galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, mal ve para kazanılacağına, varlıklı ve konforlu bir hayat sürüleceğine delalet eder.

Kahve falında ölüyü banyo ettirmek gördüyseniz:

  • Ev içinde bir çok olumsuz konuşmalar geçebilir, ebeveynleriniz ya da aile büyüklerinizle münakaşa edebilirsiniz.

Kahve falında ölüyü banyo ettirmek bekarlar için evlenmeye, afiyette giden düzeninden olacağına, işlerinde başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birini banyo ettirmek çok güzel bir birlikteliğin ardından verilen kararla dünyaevine gireceğine, üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, yepyeni ve hayırlı iş kapıları açılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bebek banyo ettirmek rakiplerin oyununa gelineceğine, kötü sözler duyulacağına alamet eder.

Kahve falında banyoda et görmek daha da kötü bir durumda olanlar için yardım eli uzatacağına, hem huzur hem de lüks içinde bir hayat geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birinin banyo ettiğini görmek uzun zamandan beri süren işsizliğin sona ereceğine, çok kötü olaylar yaşayacağına işarettir.

Kahve falında banyo ettiğini görmek projelerin ve harcanan emeklerin de takdir göreceğine, atılan her adımda hayırlı yollara girileceğine yorulur.

Kahve falında banyo ettirmek işlerin çok verimli olacağı bir dönemin yaşanacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine, türlü musibetlerin kişinin peşinden geleceğine tabir olunur.

Kahve falında erkek çocuğu banyo ettirmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, elini attığı işleri istediği şekilde nihayetlendireceğine, gözünde ve içinde hiçbir şeyin kalmayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top