Kahve falında ölüye turşu vermek

Kahve falında ölüye turşu vermek yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, kazancının günden güne çok artacağına, maddi olarak rahatladığı bir dönemde büyük ve hayırlı bir ortaklık kuracağına, bu ortaklık sayesinde iş dünyasında daha çok tanınacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, sorunlarından kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, varolan borçların yakında ödeneceğine, zararsız görünen bir olayın birçok problem doğuracağına, maddi imkânlarının artacağına, maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, neşenin yerine geleceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, uzun bir zamandan beri çekilen hasretin biteceğine, küslerin ve dargınların barışacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölüye turşu vermek gördüyseniz:

  • Genç insansanız ailelenizden büyük bir hediye veya para yardımı alabilirsiniz.

Kahve falında ölüden turşu almak can sıkıntısından, huzursuzluğundan ve hasta ruh halinden kurtulacağına, sıkıntılı bir dönemi atlattığı için çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ölüye turşu vermek kendi imkânları ile gerçekleştireceği bazı çalışmalara girişeceğine ve bu çalışmalar ile çok yakın bir zaman içinde rahat bir nefes alacağına, sevgiliyle muhabbetin daha da derinleşmesine alamet eder.

Kahve falında tatlı biber turşusu yemek sevdiği kişilerin vereceği destek ve anne babasının duaları sayesinde çok hayırlı işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine inanılır.

Kahve falında yeşil biber turşusu yemek başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine, bunun aile hayatına da olumlu şekilde yansıyacağına ve bu durumun da kendisine bol mutluluk getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında turşu kavurmak uzun zamandan beri kurulan hayallerin teker teker biteceğine, huzurunun ve rahatının ömür boyu süreceğine rivayet eder.

Kahve falında turşu basmak alınacak kötü kararlar yüzünden yaşanan parasal sıkıntıların kısa bir süre içinde daha da artacağına, işlerini büyütmek için şans elde edeceğine ve kısmet alacağına delalettir.

Kahve falında turşu kuran birini görmek çok büyük mutluluklar yaşatacak bazı adımlar atacağına, kendisini günahkâr kılacak yollara sapmayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında salata turşusu görmek hararetli olayların meydana geleceğine, ömrünün sonuna kadar okumaya ve öğrenmeye olan hevesini kaybetmeyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top