Kahve falında turşu kuran birini görmek

Kahve falında turşu kuran birini görmek acı veren durumların vuku bulacağına, hasret çekenlerin buluşacağına, yaptığı tüm işlerde başarılı olup takdir toplayacağına, ayrılık yaşanacağına, sağlık sorunları ile dolu bir dönem geçirileceğine, uzun süredir ayrı olunan biri ile biraraya gelineceğine ve mutlu olunacağına, hayat içinde çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına, hastalıkların kişiye uzak duracağına, yaşlılığında dahi kimseye muhtaç olmadan, huzurlu bir yaşam sürüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında turşu kuran birini gördüyseniz:

  • İçinden çıkılması zor durumlar için başka kişilerin tecrübelerine veya bilgilerine ihtiyaç duyabilirsiniz.

Kahve falında turşu kuran birini görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, kendisini çok daha iyi hissedeceğine ve büyük mutluluklar yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kırmızı biber turşusu görmek zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına ve işlerini zahmetsizce bitireceğine, bütün borçlarını rahatça ödeyeceğine ve aile hayatında da iş hayatında da çok mutlu olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında turşu acı biber görmek daha güzelleşeceğine, bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine alamet eder.

Kahve falında salatalık turşusu görmek ancak kişinin bu sıkıntı sonrasında özeleştiride bulunarak, hayatına ve davranışlarına dikkat edeceğine, çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine delalet eder.

Kahve falında hıyar turşusu yemek ileriki zamanlarda çok pişman olacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine tabir olunur.

Kahve falında turşu biber yemek sıkıntılarının ve hastalıklarının zaman içinde tekrar ortaya çıkacağına, dost ya da akrabalarından birisi tarafından ihanete uğrayacağına işaret eder.

Kahve falında ekşi turşu yemek sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına, rahata kavuşmaya işaret eder.

Kahve falında acı turşu biber yemek huzurun bozulacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top