Kahve falında ölüden turşu almak

Kahve falında ölüden turşu almak istenen herşeye sevilen kişilerin destek vermesi sayesinde kavuşulacağına ve huzur içinde mutlu ve sağlıklı bir yaşam sürüleceğine, umutlarının söneceğine, dost sandığı kimselerden sıkıntı alacağına, sahip olduklarını boş işlerle uğraşmaktan dolayı kaybedeceğine, çok iyi düşünerek ve doğru kararlar vererek çok iyi işler yapacağına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına ancak bu borçların bir türlü ödenemeyeceğine, yeni işler alacağına, daha fazla kazanç elde edeceğine, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına rivayet eder.

Kahve falında ölüden turşu almak gördüyseniz:

  • Hangi cinsiyetten olursanız olun sizi oyalayan bazı ufak tefek şeyler çıkabilir.

Kahve falında ölüden turşu almak büyük bir özgüven kazanılacağına, dünya malı elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölüye turşu vermek rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, eğitim hayatındaki engellerin birer birer aşılacağına, işinin istediği gibi yürümeye başlayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında turşu kurduğunu görmek zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine ve bu sayede çok sayıda insana ekmek kapısı açılacağına, yaptığı hataları düşünerek bir kez daha yaşamamak için ders alarak, davranışlarını mantık süzgecinden geçireceğine rivayet eder.

Kahve falında kavanozda turşu görmek uykusuz ve halsiz düşeceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında turşunun bozulduğunu görmek hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına, iş hayatında ya da sosyal hayat içinde yaşanan düşmanlıkların biteceğine, kısmetsizliğin ve şanssızlığın geride kalacağına yorulur.

Kahve falında turşu istemek kendisi gibi iyi niyetli insanlarla karşılaşacağına, kazancının eksilmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında sarımsak turşusu yemek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, sadece vakit kaybetmekle kalmayacağına aynı zamanda kafa karışıklığı yaşayacağına, geçim sıkıntısına düşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında turşu kavanozu görmek sevdiği kişiler ile çok hayırlı çalışmalar gerçekleştireceğine, eline geçen bütün sorunları hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağına, işiyle nam salacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top