Kahve falında ölüye pasta vermek

Kahve falında ölüye pasta vermek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, zarar edilen çalışmaların kısa süre içinde kara geçirileceğine, sorunlarının çözümü için daha iyi adımlar atacağına, beklediği hayırlı ve güzel haberleri bir türlü alamayacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, bu güzel gelişmeler sayesinde kendisine olan güveninin artacağına, daha iyi ve güzel çalışmalara gireceğine, kaçırılan fırsatların birçok kişi ile girilen yeni bir iş sayesinde tekrar kazanılacağına, ana baba dualarının alınacağına, iş sahibi olunacağına, hane içindeki tartışmaların bitirileceğine, bunların devlet kapılarından geçeceğine ve kişinin hayatının belki de dönüm noktası olacak işlerin altına imzasını atacağına, yeni ve çok daha büyük hayallerin günden güne gerçekleştirileceğine, elde bulunan ve aynı zamanda ele geçecek yeni fırsatların doğru ve kazanç getirecek bir şekilde değerlendirileceğine delalettir.

Kahve falında ölüye pasta vermek gördüyseniz:

  • Vücudunuza gereken özeni göstermeyi ihmal etmeyin.

Kahve falında ölüden pasta almak işlerinin açılacağı bir döneme gireceğine ve bunun avantajlarını kullanmayı başaracağına, her zaman çok mutlu olacağına ve rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında ölüye pasta vermek sıkıntılı ve üzüntülü zamanların sona ereceğine, hasret çekenlerin kavuşacağına, sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında doğum günü pastası kesmek büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, çok uzun zamandan beri yaşanan endişeli bekleyişin sona ereceğine, hiçbir üzüntü verici olayın kalmayacağına işaret eder.

Kahve falında pasta ve börek görmek evinde tenceresinin hep kaynayacağına, ona hayır getireceğine ve yüzünün gülmesine vesile olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında yeşil pasta görmek başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından çok kısa bir zaman içerisinde kurtulacağına, hayırlı işlere girileceğine tabir olunur.

Kahve falında dogum günü pastası görmek sorunların yakın zaman içinde artacağına, onun aracılığıyla rahat yüzü göreceğine ve ferah düzeyinin de artacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında pasta yapmak istemek girilen bir yolda başarıların sürekli artacağına, halk tarafından çok sevilen ve akıl danışılan biri olunacağına, zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, stres atılacak aktiviteler yapılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında muzlu pasta yapmak dürüst olup olmadıkları bilinmeyen kişilerin aklına uyacağına, kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top