Kahve falında ölünün ayakkabısını yıkamak

Kahve falında ölünün ayakkabısını yıkamak hayırlı ve çok güzel işlere gireceğine, başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine, herkes tarafından bilinen ve takdir edilen biri olacağına, dostluklar kurduğu için işlerini daha şevkle yapacağına, heyecan ve hareketlilik geleceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, özlem gidereceğine, septik tutumları nedeni ile ailesindeki huzur da bozan fal sahibinin iş yerinde de mutlu olamayacağına alamet eder.

Kahve falında ölünün ayakkabısını yıkamak gördüyseniz:

  • Adımlarınızı dikkatli atmalı, planlı hareket etmelisiniz.

Kahve falında ölünün ayakkabısını yıkamak sorunlarla ve tartışmalarla dolu bir döneme girileceğine, zamansız girilen işte huzursuzluk yaşanacağına, soğuk davranan bir kişi ile aranın düzeltileceğine delalettir.

Kahve falında çamurlu ayakkabı yıkamak kişinin attığı adımların ve beklentilerinin sürekli boşa çıkacağına, ticaretten yana da kısmetlerinin bollaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı çamuru yıkamak maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, herkesin takip ettiği ve çok sevdiği birisi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında kirli ayakkabı yıkamak evliliğinin istediği gibi çıkmayacağına, sevinçli bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında camide ayakkabı yıkamak kendisine kar ve mutluluk getireceğine, uzun zamandan beri ödenen borcun aksatılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıyı yıkamak hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine, algıyı değiştirecek bazı olayların yaşanacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işarettir.

Kahve falında beyaz ayakkabı yıkamak kirli işlere bulaşacağına, işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ofisteki ağız tadının kaçacağına rivayet eder.

Kahve falında ayakkabı yıkadığını görmek zor durumda kalacağına, yokluğa düşeceğine, bahtının ve kısmetinin de açık olacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top