Kahve falında ayakkabıyı yıkamak

Kahve falında ayakkabıyı yıkamak kendisine el uzatan mümin bir tanıdık sayesinde yanlışlardan kısa sürede kurtulacağına, çevresindekilere karşı vefasızlık edeceğine, onları gücendireceğine ve çok kıracağına, hem maddi hem manevi olarak büyük zorluklar yaşayacağına, çalışma şartlarının ağır, mesai saatlerinin de uzun olacağına, iş hayatında kazanç elde etmeye başlayacağına, uzun zamandan beri görülmemiş bir bolluk ve bereket yaşanacağına ve çok hayırlı ve güzel günlerin görüleceğine, aksiliklerin ortadan kalkacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük tatmin sağlayacak bir mevkiye terfi alınacağına, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabıyı yıkamak gördüyseniz:

  • Normalde uyguladığınız planların dışına çıkmamalısınız.

Kahve falında ayakkabıdaki çamuru yıkamak kazançlı bir adım atılacağına, emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı yıkadığını görmek bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, onlarla artık hep bir arada olunacağına rivayet eder.

Kahve falında çamurlu ayakkabıyı yıkamak eline geçen fırsatların işe yaramayacağına, sıkıntıların ve sorunların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında çamurlu ayakkabı yıkamak yardım edebileceği kurumlar ile irtibata geçeceğine elinden gereken her şey ile yardım edeceğine, herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı çamuru yıkamak her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, karşısına kendisi için hayır, başarı ve huzur getirecek kişilerin çıkacağına delalettir.

Kahve falında ayakkabıyı yıkamak kendisi ile aynı sorunlarla uğraşan bir kişiden feyz alacağına, şimdiye kadar sahip olmadığı kadar büyük mal ve mülke sahip olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün ayakkabısını yıkamak finansal açıdan kritik bir noktaya geleceğine, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına tabir olunur.

Kahve falında ayakkabıları yıkamak stresinin ve sıkıntılarının her geçen gün daha da artacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top