Kahve falında beyaz ayakkabı yıkamak

Kahve falında beyaz ayakkabı yıkamak bir dediklerini iki etmeden, onları hoşnut edecek bir evlat olarak vazifelerini her daim tam olarak yerine getireceğine, elinde bulunan çalışmaların kısa sürede elinden gideceğine, hayır getiremeyecek bazı kişilerle muhatap olunacağına, çalışmaların çok büyük bir sorunun kapısını açacağına, ruhunun dinleneceğine, tüm umutlarını, neşesini ve huzurunu yitireceğine, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, aile hayatı içinde kendisini çok sevindirip deyim yerindeyse ayaklarını yerden kesecek bir haber alacağına alamet eder.

Kahve falında beyaz ayakkabı yıkamak gördüyseniz:

  • Daha düşük bir profil çizmeli, düşüncelerinizi ne istediğinizden emin olana kadar kendinize saklamalısınız.

Kahve falında beyaz ayakkabı yıkamak sıkıntılı zamanların geride kalacağına, bolluk ve bereket içinde geçeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayakkabıyı yıkamak başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, büyük ve ferah bir haneye sahip olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabıları yıkamak hayal edilen şeylerin bir türlü gerçekleşmeyeceğine, yardıma muhtaç kişilere yardım edileceğine işarettir.

Kahve falında ayakkabının çamurunu yıkamak yeni başlayacağı projenin büyük ses getirmesi ile çok büyük bir zenginliğe kavuşacağına, huzursuzluklarından kurtulacağına inanılır.

Kahve falında çamurlu ayakkabı yıkamak işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, dost ya da akrabalarından maddi ve manevi anlamda büyük yardım alacağına tabir olunur.

Kahve falında kirli ayakkabı yıkamak borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına, zor zamanların geride kalacağına, kızgınlıkların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında suda ayakkabı yıkamak güzel sözler işiteceğine, Allah yolunda ilerleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı çamuru yıkamak mutlu günler göreceğine, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına, her geçen gün kendisini yetiştireceğine, gelişeceğine, hayata başka pencerelerden de bakmayı bileceğine, yerinde saymayacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Scroll to Top